لیفت صورت و گردن | لیفت ابرو | جراحی چانه | جراحی پلک

عرض احترام بنده سه سال پیش برای دومین بار متاسفانه جراحی کردم فقط برای باریک تر شدن تیغه بینی ..اما سه سال پیش با مشکل زیبایی بویایي تنفس سردرد سینوزیت مواجه شدم که پس از پیگیری احتمالا انحراف بینی تشخیص داده شده.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون.

با سلام

بدون بررسی سی تی اسکن بینی تان و نیز دیدن عکس های بینی تان قبل و بعد از عمل نمی توانیم اظهار نظری داشته باشیم ،ولی می توانید با جراح خودتان مشورت کنید.

موفق باشید.

سلام و عرض ادب حدوداً پنجاه ساله هستم، کمى افتادگى و شلى در اطراف لب ها دارم و گوشه هاى لب به سمت پایین متمایل شدهو افتادگى خیلى مختصرى در پلک فوقانى... ایا این دو با روش هاى غیر جراحى مرتفع میشه یا نه؟ و در صورت نیاز به جراحى ، ایا نیاز به بیهوشى عمومى هست و اصولاً چه روشى براى این مشکلات وجود داره ؟ در ضمن پیشونى بلندى دارم مه تمایل دارم مه ارتفاع اون کوتاهتر بشه تا صورتم گردتر به نظر برسه، ایا امکان پذیر هست و در صورت پاسخ مثبت ایا بخیه ها دیده میشه و اگر در لابلاى موها قرار میگیره، ایا باعث ریزش مو میشه یا نه؟ امکان داره عکسم رو ارسال کنم؟ ممنون از وقتى که اختصاص میدید موفق و پیروز باشید

با سلام

عموما" خواسته های شما می تواند با جراحی های مرتبط تا حد زیادی براورده شود و جراحی بدون بیهوشی یا روش های مختلف بیهوشی مثل stand by غیر قابل انجام است.آثار بخیه  و برش در بعضی قسمت ها تا حدی می ماند و در بعضی جاها قابل پنهان کردن است.

اگر عکس هایتان را به شماره تلگرام مطب (09375018988)بفرستید می توانیم اظهار نظر کنیم.

سلام .حدود ٢ سال پیش کنار لبم به علت گاز گرفتگی حیوان خانگی دچار پارگی شد و ناچارا تو بیمارستان ایرانمهر بخیه شد الان مدت هاست که این جای بخیه نرفته و ازار دهندس چندین بار لیزر هم انجام دادم که بیفایده بوده .ا

با سلام

 هر جای بدن که برش  با بخیه ای صورت گیرد،جای بخیه، آثار عمل یا ترمیم هیچوقت بطور کامل از بین نمی رود ولی ممکن است کم اثرتر شود و بهتر است با آن کنار بیائید.

سلام من پروتز گونه دارم که بعد از گذشت ٨ سال گودی زیر چشمم دریک سال اخیر خیلی زیادتر شده. ایا برای با جراحی قابل ترمیم است؟ بدون تزریق البته

با سلام

باید با جراح پلاستیک خودتان مشورت بفرمائید،البته اگر تزریق چربی نخواهید کار سخت تر می شود.مگر آنکه معجزه ای اتفاق بیفتد.زیرا ممکن است نیاز به جراحی مجدد و انجام اقدامات لازم داشته باشید.

سلام و خسته نباشید بنده صورت خیلی پر و چاقی دارم و نیاز به اسلیم کردن صورت دارم تا استخونی دیده شه چه عمل زیبایی باید انجام دهم و باشگاه و ورزش هوازی رو شروع کردم خیلی سخت صورتم تغییر میکنه . چه عمل زیبایی برای بنده مناسب می باشد ؟ ممنون

با سلام

در صورتی که کلا" چاق باشید صورت نیز به تناسب آن چاق خواهد بود.لذا خواهشمند است وزن دقیق همراه قد و تصاویر استاندارد چهره تان را به شماره تلگرام مطب ارسال نمائید تا راهنمایی لازم را خدمتتان انجام دهیم.

با سلام و خسته نباشید.از مشهد مزاحمتون می شم.34 سال دارم.حدود13 سال پیش بینی استخونی مو عمل کردم به قصد کوتاه شدن قد بینی ام ولی جراح قوس خیلی زیادی رو پل بینیم ایجاد کرد.این مسئله خیلی باعث ناراحتی و افسردگی شد. 2 بار ترمیم کردم با استفاده از بانک غضروف این ترمیم انجام شد و صرفا جهت پر کردن فرو رفتگی پل بینی ام .با اینکه قبل از ترمیم از جراحم خواستم که تمام قوس بینی کاملا یرطرف شه و حتی در صورت عقابی شدن بینی ام هیچ مشکلی از نظر من وجود نداره ولی هر بار بعد از ترمیم و بلافاصله بعد از باز کردن گچ ,قوس بینی ام کماکان وجود داشت و وسط بیینی ام همان طور فرو رفته . انگار که هیچ غضرو فی در قسمت پل بینی ام گذاشته نشده و یا اینکه بسیار کم کذاشته شده.اقای دکتر از اخرین ترمیم 3 سال می گذره و این موضوع همه زندگی مو تحت تاثیر قرار داده. تنها خواسته ای که دارم اینه که قوس و فرو رفتگی روی پل بینی اصلاح بشه. دیگه نمی تونم مشهد عمل کنم چون 2 بار عمل کردم و هیچ فایده ای نداشت. تنها امیدم شما هستین.لطفا راهنمایی ام کنید .ایا این امکان وجود داره که پل بینی ام اصلاح بشه ؟ و اینکه چطور می تونم از مشهد از جنابعالی وقت عمل بگیرم و یا مشاوره حضوری؟ ممنونم که به مشکلات ما اهمیت می دین و وقت می زارین و به ما پاسخ می دین.

با سلام

امیدواریم بینی تان به شکلی که دوست دارید برگردد.

برای وقت دهی لطفا عکس های استاندارد حال حاضر بینی خود را همراه عکس های قبل از عمل بینی تان را به شماره تلگرام مطب ارسال نمائید و در پروسه بررسی و وقت دهی وارد شوید.

سلام, من می خواستم عمل ثانویه بینی ام توسط شما انجام شود. ولی چون خارج از کشور زندگی می کنم, جهت تهیه هزینه و مدت گرفتن مرخصی از کار,باید زودتر برنامه ریزی کنم. به همین دلیل می خواستم بدانم, ایا می توانم ازطریق فرستادن عکس پاسخ بگیرم؟(اگر بله, کدام email؟) پیشاپیش از جوابتان متشکرم

با سلام

 اگر شر ح سابقه اعمال جراحی قبلی و عکس های قبل از عملتان و عکس حال حاضر را برایمان به شماره 989375018988 با استفاده از نرم افزار telegram بفرستید، می توانیم نظر نهایی را بدهیم

 

موفق باشید

باسلام خدمت اقای دکتر ، بنده ٤٦ سالمه وبعلت لاغرشدنم پوست صورت افتاده شده وکلاژنشو ازدست داده ،باتوجه به اینک برونشیت انسدادی دارم ایا عمل لیفت صورت برام خطرداره چون من خیلی بیماری برونشیت روجدی نگرفتم چون پیش دکتری ک میرفتم علی رغم پیگیریهای اولیه خیلی معالجه نشدم وولش کردم راهنماییم کنین چ کارکنم

با سلام

با وجود بیماری برونشیت انسدادی فعال انجام هرگونه اعمال جراحی زیبایی یا لیفت صورت برای شما ممنوع است و ممکن است خدای ناکرده سلامتی و جان تان را در معرض تهدید قرار دهد.

باید ابتدا بدنبال درمان بیماری ریوی تان باشید و چه بسا با درمان بیماری تان مشکل لاغری تان حل شود و زیبایی صورتتان بازگردد.

به امید آنروز

با عرض سلام خدمت آقای دکتر منافی آیا مشکل مادرزادی افتادگی نیمه صورت قابل درمان میباشد؟ متاسفانه چون بیمار آقا هستند نوبت ویزیت ندادند. با تشکر از شما

با سلام

علت افتادگی یکطرفه صورت چیست؟

فلج مادرزادی عصب صورت یا علت دیگری؟

اگر این مسئله را مشخص بفرمائید میتوانیم راهنمایی تان کنیم.

در مرحله انتخاب جراح هستم . درخواست هر اطلاعاتی که به این انتخاب کمک کند .

 با سلام

می توانید از وب سایت و دفتر انجمن جراهان پلاستیک ایران کمک بگیرید.

سلام آقای دکتر من خارج از ایران زندگی میکنم و متاسفانه دسترسی به شما ندارم حضوری. من ۱۰ سال پیش بینیمو عمل کردم و راضی نیستم. مشکل اصلی بینیم نوک بینیم هست که باریک کرده واسم و ظاهر مصنوعی به بینیم داده. در حالیکه من دوست دارم مثل بینی طبیعی گرد باشه. در مجموع میخوام بینیم طبیعی بشه و اینقدر مشخص نباشه جراحی شده. عکسامو واستون بفرستم نظرتونو میگید بهم؟ و اگه پاسختون مثبته چه طور عکسامو واستون بفرستم؟ با تشکر فرواون و آروزی سلامتی برای شما

با سلام

بله انشالله قابل انجام است اما باید معاینه شوید تا بشود اظهار نظر قطعی داشت.البته می توانید عکس هایتان را از طریق وب سایت و یا تلگرام مطب دکتر علی منافی به شماره 09375018988ارسال نمائید تا پس از بررسی،اظهار نظر اولیه و راهنمایی لازم را خدمتتان داشته باشیم.

با عرض سلام وادب.من خانم٣٣ساله هستم.پوست دو طرف صورتم افتادگی پیدا کرده.میخواستم سوال کنم عیر از لیفت جراحی،چه روشی رو پیشنهاد میفرمایین؟لیفت اندوسکوپیک یا لیفت با نخ را شما توصیه میکنین؟با تشکر

با سلام

در مواردی با افتادگی کمتر پوست صورت امکان استفاده از روش های کمتر تهاجمی مثل کشیدن با نخ های استاندارد وجود دارد ،هرچند که ماندگاری کمتری دارد.

اقای دکتر سلام ممنون از وقتی که اختصاص میدید اقای دکتر بنده عمل کردم و واقعا نگرانم سوراخ های بینی من اصلا قرینه نیست هیچ و کوچیک بزرگ میباشد در صورتی که اصلا هیچ برشی و بخیه در سوراخ ها نداشتم و هیچ تغییری انجلم نشده مرا لطفا راهنمایی نمایید

با سلام

برای بینی ثانویه نیاز است عکس های استاندارد بینی خودتان را جهت اظهار نظربه تلگرام مطب  ارسال نمائید.با تشکر.

با سلام جناب آقای دکتر منافی بنده 3 سال پیش عمل جراحی بینی انجام دادم و خیلی به جراحم در مورد کاملا طبیعی عمل شدن تاکید کردم ولی متاسفانه بنا به سلیقه خودشان نیمه فانتزی عمل کردن. الویت اصلی من برای جراحی مجدد گرفتگی بینی و سپس عدم قرینگی پره ها و نهایتا رفع گرد شدن بیش از حد نوک بینی ام است. آیا امکان طبیعی تر کردن فرم بینی و رفع گرفتگی و سایر مشکلات وجود دارد؟

با سلام

لطف بفرمائید عکس های استاندارد بینی و صورت خودتان را برای ما ارسال فرمائید تا بتوانیم در مورد نتیجه احتمالی عمل بینی تان اظهار نظر نماییم.

سلام آقاى دکتر من ٣٥ سالم هست و حدود ١٢ سال قبل بینی ام رو عمل کردم، قبل از عمل سوراخ های بینی ام خیلی خیلی کم نامتقارن بود ولی اصلا بد و مشخص نبود. بینی خوبی هم داشتم ولی متاسفانه عمل کردم. بعد از عمل سوراخ های بینی من به شدت نامتقارن هست و چون بینی ام سربالا شده این عدم تقارن از روبه رو کاملا مشخصه. تیغه بینی ام از قسمت یک سوم پایین بینی ام به سمت چپ متمایل شده و از سوراخ چپ بینی تیغه کاملا مشخصه. غضروف سر بینی ام به سمت چپ کاملا متمایلهو در نتیجه از سمت راست به داخل فرو رفته و از سمت چپ بیرون امده به طوریکه نیم رخ راست و چپ و سه رخ راست و چپ کاملا متفاوت هست. در ضمن باید این رو هم بگم که فک من هم کامل متقارن نیست و به سمت چپ متمایل هست( به علت حادثه ای که برام دوران کودکی اتفاق افتاده بود). من ایران زندگی نمیکنم و به همین علت برام مقدور نبوده که در سال های گذشته بینی ام رو ترمیم کنم و از طرفی خیلی هم برام مهم نبود. سوال من این هست که ایا امکان این هست که با افزایش سن انحراف بینی بیشتر بشه یا حساسیت من بیشتر شده؟ و سوال دوم من این هست که من شاید تابستان امسال به ایران بیام و چه جوری میتونم عکسم رو برای شما بفرستم تا شما مشاوره بدید که آیا بینی من درست میشه؟ چون واقعا اگر درست نشه یا ریسک بالا باشه از همین الان تکلیف خودم رو بدونم و بهش کمتر فکر کنم و قبولش کنم ، چون احساس میکنم حساسیت ام زیاد شده و این واقعا باعث استرس و ناراحتی من شده. با تشکر

با سلام

با رشد بینی انحراف بینی هم بیشتر می شود ولی بعد از اتمام دوره رشد،بینی تغییر زیادی نخواهد داشت و احتمالا" شما زیاد حساس شده اید.

شما میتوانید عکس های بینی خودتان را با هماهنگی با منشی مطب ارسال نموده تا دکتر نظرات قابل ذکر خودشان را خدمتتان اظهار نمایند.البته که بعد از معاینه بینی و فک و صورت شما اظهار نظر دقیق تری می توان نمود.

همیشه در نظر داشته باشید که تغییر بینی نسبی است و 100رصد نیست.

سلام برای کسانی که فک بالایی آنها به خوبی رشد نکرده و فک پایینی جلوتر است و استخوان گونه کوچکی دارند آیا صرفا با پروتز گونه و بدون جراحی فک می توان ظاهر صورت را اصلاح کرد؟

با سلام

می توان بر اساس شرایط موجود و با ارزیابی و معاینه کار های روبنایی در جهت اصلاح مشکل انجام داد و ظاهر صورت را بهتر نمود.

باسلام و وقت بخیر آقای دکتر بنده چهار سال از عمل جراحی قبلیم میگذره و نوک بینی ام افتاده و قصد ترمیم دارم اما الان که توی پیج شما این روش cost رو دیدم فکر میکنم برای بنده مناسب باشه چون فقط نوک بینی افتادگی داره و از باقی قسمتهای بینیم راضی ام میخواستم اینکار رو انجام بدم اما چون بعد از عمل دچار ابریزش بینی یکطرفه شدم و چهارساله هیچ درمانی جواب نداده و بقول یکی از پزشکان احتمال خیلی زیاد دچار سندرم چارلین شدم و باز هم باید به گفته ی ایشون خدمت شما برسم برای درمان.آیا میتونم هم این عمل رو برای ترمیم نوک بینی و هم درمان سندرم رو همزمان یا با فاصله انجام بدم؟ چون میترسم که این سندرم اجازه نده که دوباره بتونم جراحی زیبایی داشته باشم.امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه.با تشکر از توجه و وقت گذاری جنابعالی. سپاسگزارم

با سلام

جراحی بینی مجدد شما باید با احتیاط کامل انجام شود.و اول باید سندرم چارلین اثبات شود و سپس در مورد فرضیه های موجود تصمیم گیری شود.چون نتیجه جراحی بینی در سندرم چارلین خیلی قابل پیش بینی نیست.

با عرض سلام، بعد از ضربه به پیشانی ام، در سه قسمت پوست پیشانی ام کلفت و برجسته شده است. لطفا راهنمایی فرمایید چگونه می توان موارد ذکر شده را برداشت؟ آیا با کرم این کار امکان پذیر است؟ اگر بله لطفا معرفی فرمایید. باتشکر

با سلام

باید به یک جراح پلاستیک مراجعه فرمائید تا با معاینه شما روش مناسب درمانی را به شما پیشنهاد نمایند.

با سلام. خدمت دکتر محترم. بنده ساکن اردبیل هستم. دکتر شما رو به خدا راهنمای بفرماید . کودک یک ساله بنده گونه صورتش در اثر برخورد با میز دو سانت زخمی شد.اینجا بخیه رو خوب نزدن الان بعد یک هفته ازبرداشتن بخیه جاش گود مونده.میگم لیزر کنید .من به شما اینان دارم تو رو خدا شما بگید چی کار کنم. اگه بچه بزرگ بشه دیگه لیزر نمیشه کرد یا تاثیر نداره. یک جا نمیمونه تا لیزر هم بشه بد جور ترسیده. التماس میکنم دکتر جواب بدید لطفا.

با سلام

زیاد تر از حد اضطراب دارید.

 متاسفانه هر جای بدن که بریده شود تا بخیه شود جایش تا حدودی می ماند و با لیزر یا هر روش دیگری هم شاید بتوان کمتر کرد ولی قادر به حذف کامل آن نیستیم.ولی شما میتوانید در اردبیل به آقای دکتر هادی مراجعه بفرمایید و سوالات تان را از ایشان بپرسید.ایشان جراح پلاستیک خوبی هستند.

باسلام واحترام_خانمی 47ساله هستم که ده سال پیش دکتر از ناحیه شقیقه وخط رویش مو اقدام به لیفت ابروبرایم نمودوتاکید نمود خط بخیه کمی وبعد طی مدت زمانی از بین خواهد رفت اما متاسفانه نه تنها کشش انجام نگرفت بلکه اسکار آن هم کاملا پیداست .حال از شما پزشک محترم سوال دارم آیا میتوانید عملی انجام دهید که اسکار قبلی از بین رود ولیفت ابرو هم انجام شود .منتظر پاسخ ارزشمند جنابعالی هستم .با تشکر

با سلام

 حذف اسکار امکان ندارد و با لیفت مجدد شاید ابرو بالاتر رود اما اسکار هم ممکن است پهن تر شود.

بهتر است به جراح خودتان مراجعه بفرمائید.

سلام اقاى دکتر ، من براى بار دوم ٤ ماه پیش جراحى بینی انجام دادم و اصلاً راضى نیستم و افسردگى شدید گرفتم ، کمترین زمان براى جراحى بعدى که شما بخواهید انجام دهید چند ماه هست؟ یعنى زیر یکسال مثلاً ٨ تا ١٠ ماه بعد از عملم شما ترمیم انجام مى دهید؟ میتونم براى مشاوره بیام خدمتتون؟

با سلام برای جراحی بینی ثانویه (بینی ترمیمی)حداقل باید یک سال از عمل قبلی بینی بگذرد و گاهی خیلی طولانی تر باید صبر کرد.

به هر حال برای ویزیت هم حداقل یکسال بعد از جراحی اولیه بینی می توانید تشریف بیاورید تا بتوان ارزیابی درستی انجام داد.

موفق باشید.

سلام آقاى دکتر ٤٢ سال سن دارم و پوست نازک و بینی استخوانی/ در سن ٢٥ سالگی جراحی کردم به روش بسته بینی من سوراخهاش طبیعی بود ولی بعد از جراحی بسمت بالا کشیده شده و از طرفی افتادگی کلوملا هم دارد که زاویه آن سربالاست! راهی وجود دارد که سوراخها کمی پایین بیاد چون از روبرو خوکی هست، و بدون افزایش زاویه، افتادگی کبوملا بهتر بشه؟ آیا بنظر شما قسمت زیر نوک برای ایجاد ظاهر بهتر، نیاز به پیوند غضروف دارد و از کجا؟ عکسم رو چطور میتونم براتون ارسال کنم؟ سپاس🙏

با سلام

با توصیفات شما از بینی تان و اینکه بینی تان خیلی کوتاه و خوکی شکل شده است باید معاینه شوید تا معلوم گردد چقدر میتوان بینی تان را بلندتر کرد و احتمالا" چه مانور هایی برای ماساژ بینی تان توصیه و  چه پیوند های مختلفی برای بینی تان باید انجام گردد تا بتوان بینی طبیعی تر و مطلوب تری ایجاد کرد.

می توانید عکس های خود را از طریق تلگرام مطب ارسال نمایید.

با عرض سلام من 7 سال پیش جراحی زیبایی انجام دادم و متاسفانه سوراخ های بینی ام بسیار کوچک شده و تنفس برایم بسیار مشکل است. و با توجه به این که قصد بارداری دارم و تنفس به خصوص هنگام خواب برایم مشکل شده است می خواستم بدانم آیا عمل ترمیمی مشکل را برطرف می کند؟ و علت این ضایعه چیست؟ سپاسگزارم

با سلام

بریدن سوراخ های بینی بشکل افراطی در جریان جراحی زیبایی بینی متاسفانه بدست خیلی از همکاران انجام می گردد و برداشتن قطعات درشتی از پایه بینی باعث کوچک شدن افراطی سوراخ های بینی می گردد که اصلاحش هم سخت است.

ولی باید مراجعه بفرمائید تا دکتر ببینند که چه راه حلی دارد.

موفق باشید.

باسلام،من لب شکری هستم یکباربینی موعمل کردم حدود۱۲سال پیش،ولی کاملانامتقارنه،هم سوراخهای بینی هم پره های بینی هم اینکه بینی من کااملا به سمت چپ کشیده شده ونوک بینی نامتقارن که البته بخاطرترمیم غضروف درعمل قبل به سمت چپ وخیلی بزرگترشده،میخواستم بدونم عمل ترمیمی انجام میدید،تاچه حدازاین نامتقارن بودن درمیادولطفااگه میشه حدودهزبنه روبفرمایید،باسپاس
با سلام

بینی بیماران لب شکری درگیر در ضایغه شکاف هستند و اگر انتظار داشته باشند سوراخ های بینی متقارن شود، امکان ندارد ولی عموما"می توان یک تقارن نسبی ایجاد کرد که بینی و لب قابل قبول تر شود.

موفق باشید.

سلام و خسته نباشین. من دوتا سوال داشتم با عرض پوزش. آقاى دکتر میخواستم بدونم براى کاهش عوارض خندیدن روى بینى ترمیمى (ثانویه) چکار میشه کرد؟ و به طور کلى خندیدن تا چه حد و از چه زمانى مجازه؟

با سلام

بهترین کار این است که بعد از عمل رینو پلاستی(چه اولیه چه ثانویه)خنده های شدید و طولانی نداشته باشید و با تبسم رفع تکلیف بفرمایید.ولی بعد از چند هفته کم کم خنده های با نمایش دندانی را شروع بفرمایید.هر چه قدر میزان پیوند و دستکاری بینی بیشتر باشد احتیاط بیشتری نمایید.

با عرض سلام و خسته نباشید. اقای دکتر من قصد دارم بینیم شما عمل کنید ولی چون مسافت 11 ساعته ای داریم و از شهرستان باید بیام خیلی خیلی نگران مسافرت بعد از عمل هستم. حتی اگه یکی دو شب هم در بیمارستان بمونم آیا مسافرت طولانی در روز سوم بعد از عمل خطرناک و مشکل ساز نیست؟ یعنی اینهمه ساعت نشستن تو ماشین بینی کش نمیاد یا تغیر نمیکنه؟ من هیلی نگران این موضوع هستم پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

با سلام و تشکر از سوال خوب شما

خوشبختانه از جنبه ای که شما نگران هستید مشکلی برای افتادن نوک بینی یا کش امدن بینی بوجود نمی اید.سفر هوایی هم بعد از چند روز بلامانع است ولی شاید برای رفع نگرانی تان لازم باشد بیشتر در تهران بمانید یا در همان شهرستان اگر جراح پلاستیک حاذقی بود جهت رینوپلاستی خدمت ایشان برسید.

سلام و خسته نباشید خدمت شما من ٢٣روز بینیمو عمل کردم و یکم سوراخ بینیام باهم متفاوت واز جلو یکش نوک بینیم روب بالا و دیگری رو پایین یعنی کاملا از جلو متفاوتند این درست میشه دارم دیونه میشم دکتر جان لطفا جوابمون این نباشه که ٦ماه بعد باید ببینیم من سه ماه دیگه عروسیمه و با این دماغ فکرکنم طلاقم بدن دکترجان این درست شدنیه؟؟؟لطفا راستشو بگید

با سلام

هر مشکلی که برای بینی پیش می اید ممکن است راه حلی داشته باشد.بهترین کار برای شما این است که به جراح خودتان مراجعه فرمایید.قطعا اگر مشکل فوری قابل رفعی داشته باشید برایتان حل میکنند؛یا توصیه لازم را می فرمایند.جراح پلاستیکی که بینی شمارا رینوپلاستی کرده است ختما توانایی رفع مشکلتان را دارد.

برای عمل های ثانویه بهتر است 6 ماه تا یکسال صبر داشته یاشید. 

سلام خسته نباشید اقای دکتر من 24سال سنمه فرزندی ندارم سینه هام هم بزرگه از حد معمول هم افتادگی داره . من میتونم عمل کنم و امکان شیردهیبرای بعدها را دارم ...؟؟؟ ممنون

با سلام

عدم زایمان مانعی برای عمل جراحی پستان نمی باشد و اگر در معاینه پستانها افتادگی و پتوز زیادی باشد ویا خیلی بزرگتر از معمول باشند میتوانند تحت عمل جراحی ماستوپکسی یا مموپلاستی کاهشی قرار گیرند.ولی با روشهای قدیمی تقریبا شانس بسیارکمی برای شیردهی بود.با وشهای verticalممکن است 40تا 50 درصد قدرت شیردهی شما حفظ شود.البته دقیقا بستگی به روش های علمی دارد که جراح پلاستیک شما انجام میدهد.

سلام.من صورتی زشت دارم که اجازه حضور در اجتماع را به من نمیدهد.سوالم از آقای دکتر این است که آیا میتوان بهبود یافت...؟ اگه نیاز باشه برای تصمیم گیری بهتر و برآورد هزینه عکس خود را بفرستم

با سلام 

می توانید عکسهایتان را بفرستید،اگر توصیه ای داشتم بتوانم راهنمایی تان کنم.

برای ارسال عکس با مطب هماهنگ کنید.

با سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر.وقت خوش.اقای دکتر من میخواستم بیام و برام تو گونه هام چربی تزریق کنین ولی خیلی برام مهمه کبودی زیاد نداشته باشم چون از شهرستان میخوام بیام و انجام بدم.خواستم ببینم تا چند روز بعد از تزریق من کبودی و ورم داره صورتم.ممنون و مرسی اگه بهم جواب بدین.

با سلام وتشگر از سوال شما

وجود یا عدم وجود کبودی و خونمردگی بعد از هر عمل جراحی از جمله رینوپلاستی،تزریق چربی صورت و ... مربوط به وضعیت خونبندی خود فرد است.طبیعتا بعضی ها مستعد خونمردگی هستند و بعضی خیر.در صورت استعداد به خونمردگی شانس طولانی تر  شدن اکیموز و خونمردگی و کبودی بیشتر است.

location

تهران- میدان ونک، ساختمان سامسونگ ( بازار ونک)، طبقه سوم، شماره: 305

tel

42 99 87 88  (021)

visithour

ساعات حضور دکتر در مطب : روزهای زوج از 16:30 الی 20:30