جراحی لیفت سینه | جراحی بزرگ کردن سینه | جراحی کوچک کردن سینه

با سلام من قصد بزرگ کردن سینه داشتم بعد از شیر دهى افتادگى سینه و شل شدن ان ظاهرش را از دست داده اما بین دو راه تزریق چربی و پروتز مانده ام شنیدم پروتز بعد چند سال باید خارج شود و پروتز جدیدی جایگزین شود آیا درست هست؟لطفاً از مزایا و معایب هر دو نوع عمل توضیح دهید سپاسگزارم

با سلام 

هر دو راه یعنی تزریق چربی و پروتز می توانند کمک کننده باشند و هر دو روش استانداردند،ولی اگر چربی برای تزریق داشته باشید،تزریق چربی برای بزرگ کردن پستان نتایج خیره کننده ای دارد ولی ممکن است نیاز به تزریق مجدد پیدا کنید.

سلام جناب اقای دکتر منافی. اینجانب در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۱۵ در کلینیک شما توسط جنابعالی عمل لیفت بالا کشیدن سینه را انجام دادم .با توجه به اینکه اینجانب در المان سکونت دارم امکان مراجعه به مطب شما را ندارم. احتراما به استحضار میرسانم با توجه به گذشت بیش از ۳ ماه از جراحی متوجه شدم زیر سینه راست نوک یکی از نخهای بخیه از پوست بیرون زده و کمی دردناک بود به یک جراح المانی مراجعه کردم ایشان نوک نخ را چیدند و لخته خون رااز زیر پوست خارج کردند و توصیه کردند به جای سوتین مادام از سوتین ورزشی که سینه را محکمتر نگه میدارد استفاده کنم .ایا شما گفته ایشان را تایید میکنید. نکته دیگر اینکه بخیه های قسمت تحتانی هر دو سینه به صورت خطوط سیاه و چروک خورده هنوز قابل رویت هستند.ایا اینها طبیعی هستند و با گذر زمان بهبود میابند یا نیاز به اقدام پزشکی خاصی هست. و مطلب اخر اینکه گاهی سینه چپ یا راست دردی عمیق اما گذرا دارند ایا اینها عوارض بعد از جراحی هستند. سوال اخر اینکه ایا بنده الان اجازه ورزش و رانندگی دارم یا خیر. بسیار سپاسگزار شما هستم.

با سلام و تشکر از سوال شما

از اینکه ارتباط پیدا کردید و مارا در جریان گذاشتید ممنونیم.

در مورد نوع سوتین آزادید،و خطوط و چروک های باقی مانده مطمئنا از بین خواهد رفت.

این مسئله از ویژگی های لیفت ورتیکال پستان میباشد.

وجود دردهای گذرا طبیعی است و نیاز به کاری ندارد،ورزش و رانندگی هم بعد از سه ماه مجاز میباشد.

موفق باشید.

سلام آقای دکتر خسته نباشید آیا برای بزرگتر کردن سینه راهی بجز پروتز وجود دارد منظورم تزریق چربی هست اگر بله آیا دوامی هم دارد و بدون عمل جراحی انجام میشوز؟

با سلام و تشکر از سوال شما

بله تزریق چربی به پستان نتایج فوق العاده زیبا و ماندگاری دارد که بستگی به نحوه عمل و مراقبت بیمار دارد.

این کار در اتاق عمل انجام میگردد.

موفق باشید.

من سوتین مخروطی شکل استفاده میکنم .بعد 4 ماه سینه ام جمع تر شده ولی سوتین این مدل کوچک وجود ندارد .ایا میتوان از سوتین جلو زیپ دار استفاده کرد .هم سر سینه ام جمع شده و دیگر مخروطی نیست و هم سوتین از جلو زیپ دار باعث میشود سینه ها از بغل جمع شود و به هم نزدیک تر شود ؟

 با سلام

بعد از 4 ما مشکلی ندارد که سوتین جلو زیپ دار استفاده نمایید هدف از استفاده از سوتین بعد از ماموپلاستی شکل دهی مناسب و ایجاد ترمیم و ساخته شدن کلاژن های ترمیمی در وضعیت درست و متناسب تر است همچنین برای جلوگیری از تورم های ناخواسته.

با سلام دکتر من 27 سالمه ودر حال حاضر در بارداری 2 بسر میبرم سایز سینه 90 و میخوام عمل کنم میخواستم بدونم. جه زمانی بعد زایمان بیام و هزینه عملو میخواستم بدونم .من در وضعیت مالی خوبی بسر نمیبرم عمل هم بخاطر زیبای نیست چون گردن درد میگیرم از سنگینیش .قدم 155 وزنم 90 اضافه وزن شدیدی دارم که میخوام بعد زایمان کم کنم من کی بیام بنظرتون ویزیت بشم اگه جوابمو بدین ممنون میشم باتشکر دست حق همراهتون

 با سلام

برای ماموپلاستی باید از شیردهی ٦ماه بگذرد.اگه قرار به کاهش وزن است باید کاهش وزن را داشته باشید بعد مراجعه کنید(زمانی که در وزن مناسب ثابت ماندیند).

با سلام در سایتتون اطلاعات کاملی از همه جراحی ها هست به غیر از ژنیکوماستی. آیا شما این عمل را انجام میدهید؟ هزینه تقریبی آن را نیز در صورت امکان بفرمایید. با تشکر

 با سلام

بله انجام میدهیم در صورتی که بیمار کاندید عمل باشد.برای هزینه لطفا به مطب مراجعه کنید.

آیا گذاشتن پروتز سینه باعث ایجاد سرطان سینه میشود؟
هیچ مدرکی که نشان دهد پروتز های سینه ایجاد سرطان در انسان می کند، وجود ندارند. بر عکس مطالعات اخیر نشان داده است که زنانی که پروتز سینه گذاشته اند نسبت به جمعیت کلی 30 % کمتر دچار سرطان سینه می شوند.
جای زخم ها پس از عمل پروتز سینه چگونه به نظر می رسند ؟ آیا می توان با استفاده از کرم آن را برطرف کرد؟
ایجاد اسکار(جای زخم)پس از اعمال جراحی یک عارضه نمی باشد و یک رویداد عادی محسوب می گردد. در عمل کوچک کردن سینه، جای زخم ها تا اندازه ای به مدت طولانی باقی می مانند و ممکن است ماه ها یا سال ها طول بکشد تا التیام یابند. شما باید انتظار داشته باشید تا جای زخم ها درآغاز قرمز، بر جسته و حتی همراه به خارش باشند اما به مرور زمان محو و صاف می شوند. این حالت طبیعی فرایند جوش خوردن زخم می باشد. اگر چه مهم است به یاد داشته باشید که این فرایند ممکن است دو سال طول بکشد تاکامل شود.
location

تهران- میدان ونک، ساختمان سامسونگ ( بازار ونک)، طبقه سوم، شماره: 305

tel

42 99 87 88  (021)

visithour

ساعات حضور دکتر در مطب : روزهای زوج از 16:30 الی 20:30